Mijn sessie met slaaf e.

Mijn sessie met slaaf e.

slaaf e. slaaf e. slaaf e. slaaf e. slaaf e.  slaaf e.

 Alle namen en herkenbare kenmerken worden in deze blog uit discretie en privacy redenen niet vermeld.

 Slaaf e.

De telefoon staat roodgloeiend vandaag in de studio. Als ik deze keer hem opneem zegt een stem na een korte stilte aan de andere kant van de lijn: ,Hallo je spreekt met slaaf e. Ik moet hard aangepakt worden’ Ik zeg hem dat hij daarvoor het goede nummer heeft gebeld en vraag hem of hij voorkeur heeft voor een meesteres .Slaaf e. vertelt me dat hem dat op dit punt niet uitmaakt. Als het maar zo snel mogelijk kan. Ik kijk in de agenda en zie dat ik een half uur later nog een uur tijd heb. Ik vertel hem dat Meesteres Lilith om 16.00 u een uur tijd heeft om hem hard aan te pakken. Hij stemt toe en de afspraak is gemaakt.

Ha fijn! Denk ik. Daar had ik net zin in.

Om 16.00 uur precies gaat de deur bel en ik open de deur in een uiterst kort zwart lakjurkje en fel rode torenhoge laklaarzen. Voor me staat slaaf e: klein maar fijn. Op mijn enorme hoge hakken toren ik zeker 30 cm boven hem uit. Hij ziet er goed verzorgd uit. Ik stel me netjes voor en vertel hem voor me uit de trap naar beneden te lopen zodat als ik zou vallen terwijl ik achter hem aan kom op mij hoge hakken ik in ieder geval wat zachter zou vallen. Slaaf e. steekt zijn hand uit en begeleid me de trap af. ,Ik ben keurig getrained,’ verzekert hij me en ik glimlach tevreden.

In de ruimte aangekomen vertel ik hem dat hij mag gaan zitten en ik ga naast hem zitten. Zo ga ik met hem onze wenslijst met do’s en dont’s door. Zijn antwoorden zijn best redelijk naar mijn tevredenheid. Slaaf e. wil hard geslagen worden, marks zijn geen enkel probleem, weinig kinky spel dan wel maar hij beaamt veel over te laten aan mijn wil. ,Ik heb het heel hard nodig’ verzekert hij mij nog een keer. Ik sta op en zeg: ,Als je gedoucht hebt dan wil ik dat je naakt en op je knieen wacht tot ik terug ben.’ ,Ja Meesteres’ zegt E. dan en begint met douchen.

Als Domina’s tevreden van hun thee nippen…

Tien minuten later zit slaaf e. keurig naakt en op zijn knietjes in de SM ruimte te wachten op mij. Ik doe hem leren boeien om en zet hem vast in het schandblok. Omdat hij harde aanpak nodig heeft pak ik meteen mijn paddle en sla zijn kleine ronde billen rood. E. kermt ondertussen. Dit wordt een fijne sessie, bedenk ik me. Ik vind het heerlijk als slaven geluid maken. Er kan mij niet genoeg ‘AU’ geroepen, gegromd of geschreeuwd worden. Omdat ik in een SM studio werk is dat ook geen probleem. ,Mag ik wel zo hard schreeuwen?’ vraagt het slaafje. Ik lach er om. ,Ja hoor, slaafje, hierboven zitten de aanwezige Domina’s  tevreden luisterend van hun thee te nippen, hahaha!’

 Harde aanpak is harde aanpak.

Daarna bewerk ik hem met mijn lak suede flogger -een zelf gemaakt kado van een slaaf-. Deze keer neem ik de bovenkant van zijn rug en zijn bovenbenen mee. Om daarna over te gaan op mijn favoriete single-tail met lederen flame i.p.v een cracker. De (vrij tijdelijke) marks zijn ronduit geweldig. In tussen tijd staat slaaf e. te kermen. Harde aan pak is harde aanpak bedenk ik tevreden en haal dan flink mijn nagels over slaaf e. zijn geteisterde rug heen. Het effect is fenomenaal…E. siddert als een aal in het schandblok.

,Zo’…zeg ik ,dus dat vind dit slaafje wel lekker’ Terwijl ik mijn vlijmscherp gevijlde nagels over zijn hele lijf heen haal, eindigend bij zijn ballen en sterk geërecteerde pik. Slaaf e. steunt: ,ja, Meesteres, dit vind ik heerlijk’ ,Nou’ bijt ik hem toe ,dat vind ik dan allemaal wel hardstikke  leuk voor jou maar ik ben nog lang niet klaar met jou slaan! Nu is je voorkant aan de beurt!’

Lilith Darkmoon slaaf e. blog

Ik haal slaaf e. uit het schandblok en leidt hem naar het ijzeren kruis. Ik klik zijn pols boeien vast aan de aanwezige kettingen en pak een lederen blinddoek. Tot mijn grote verbazing is zijn hoofd hiervoor te groot en past hij deze niet. ,Nou zeg’ zeg ik dan vals lachend ,dat is ook sneu: als van alle dingen aan je lichaam alleen je hoofd maar groot is’
Dan is het tijd om hem hard op zijn goed afgetrainde buik te slaan met de flame singel-tail. Het slaafje gilt het uit en kronkelt alle kanten op.

Wanneer ik even een kleine pauze inlas om touwen te pakken vraagt hij me of ik niet vind dat hij er nog goed uitziet met zijn afgetrainde buik. ,Tja’ zeg ik ontwijkend ,je hoofd is echt te groot hoor’ Ik snoer zijn buik en benen goed vast aan het kruis met het touw en zeg daarna tevreden: ,Nu kan je geen kant meer op, heerlijk!’

 

Een vliegje in mijn web

,Weet je waar je nu op lijkt’ zeg ik hem na een poos flink doorslaan:

,Je bent net een klein vliegje helemaal weerloos vastgesponnen in mijn web…En ik ben een Grote Gemene Zwarte spin! Hahaha!’ Ik lach voluit en ga zeer dicht tegenover hem staan: ,klein vliegje in mijn web, hmmmm…’ ,Ik las op uw website al Meesteres Lilith dat u een preditor bent’ fluistert het slaafje en ik lach tevreden. ,Zo, dus het maakte je toch wel uit WELKE Meesteres, slaaf-vliegje? Dat je hebt gekeken WIE jou hard zou gaan aanpakken? Hm?’, Ja Meesteres’ zegt het vliegje en buigt zijn hoofd nederig.

Als beloning haal ik mijn nagels over zijn geteisterde huid heen tot hij snakt naar adem. Daarna knijp ik hard met mijn vlijmscherpe nagels in zijn kleine tepels. Mijn vliegje gilt het uit van pijn en genot.

Een brutale geile slaaf

Tot hij opeens het woord tot me heft en zegt:,Wordt u hier geil van, Meesteres?’ Ik stop direct mijn bezigheden. Kijk hem boos aan en blaf hem toe:,Ik dacht dat jij zo goed getraind slaafje was? Nou daar merk ik niets van! Dat soort vragen stelt een slaaf toch niet aan een Meesteres!’

Ik pak hem hard bij zijn kin en zeg: ,Dat zijn vragen die een Meesteres aan haar slaafjes stelt: Dus vertel MIJ nu maar eens, waardeloos getrained slaafje, wordt jij hier geil van?’,Ja Meesteres’ fluisterde t slaafje en buigt wederom nederig zijn hoofd. ,Mooi.’ Zeg ik dan. ,Maar deze brutaliteit DAAR krijg je uiteraard wel extra straf voor’

Ik geef hem direct een paar prachtige ball kicks met mn gelaarsde knieën. Daarna pak een cane waarna hij onderwijl gillend gillend 10 caneslagen krijgt op zijn pik.,Precies op dat deel waar je mee nadacht toen je die vraag stelde, zeg ik tevreden.

Lilith Darkmoon slaaf e. blog

Godin Lilith

,Mag ik nog een vraag stellen?’ zegt het vliegje daarna. “,He ja tuurlijk’ bijt ik hem sarcastisch toe. ,Maak er een: vraag het aan Meesteres Lilith  vragen uurtje van!

Maar ok, Vooruit. Stel je brandende vraag maar’ Het slaafje zegt dat hij graag wil weten wat de ketting om mijn nek voorstelt en ik antwoord hem dat dat Godin Lilith is. ,Een sex godin,’vertel ik het slaafje. ,Ga dat maar googelen als je zo nodig meer wilt weten.

‘Hij antwoord dat hij dat wel logisch vindt. Ik bijt hem toe dat hij opeens wel erg veel wil weten van mij; Meesteres Lilith, terwijl ik hem los maak van het ijzeren kruis en begeleid naar de pijnbank en hem op zijn rug er  plaats op laat nemen. Ik klik 1 arm en vast aan de bank en met touw bind ik zijn benen aan de bank vast.

,Zo fijn, slaafjes moeten niet teveel bewegingsvrijheid hebben.’ zeg ik tevreden en doe hem behendig een condoom om. 

 

Wat ben jij een brat…

,Nu mag jij aan mij laten zien hoe jij jezelf rukt’ zeg ik hem liefjes. ,

Maar waag het niet om zomaar klaar te komen! Denk je dat je dat kan, NIET zo goed getraind slaafje?’ Ik leg zijn hand op zijn pik . Hij begint er meteen aan te trekken terwijl hij me aankijkt en bevestigend ,Ja Meesteres’ zegt.

Ondertussen zit ik tussen zijn knieën en haal ik mijn vlijmscherpe nagels over zijn sidderende lichaam heen. Hij doet het keurig. Keer op keer stopt hij precies voordat hij klaar komt terwijl zijn lichaam siddert en kronkelt op de pijnbank. Totdat ik hem zeg dat hij NU mag klaar komen. Dan opeens reikt zijn hand naar de rits van mijn jurk.  Met een ruk ritst hij deze een klein stukje open. ,Maar WAT doe jij nou!!!’ schreeuw ik hem toe. Ik sla hem direct keer op keer met vlakke hand heel hard in zijn gezicht . Precies op dat moment ontlaad het slecht getrainde slaafje zich kermend.

,Wat ben jij een Brat zeg.’ bijt ik hem toe. ,Wat is dat?’ vraagt hij me.

,Dat is een BDSM term’ meld ik hem .

,Zoek het maar op: op google. ,Dan heb je meteen huiswerk voor de volgende keer’

 

Huiswerk

Nadat hij weer aangekleed en gedouched is praten we nog wat na over hoe we BDSM nodig hebben. Dat het vaak kan werken als een soort van resetknop in het gewone vanilla leven . Hij zegt er nu weer even tegen aan te kunnen en dat hij er heel erg van heeft genoten. Ik knipoog naar hem en zeg hem: ,Ik ook….’

Als ik hem de deur weer uit laat zeg ik hem lachend wel zijn huiswerk te doen voor de volgende keer. Want anders…

 

6351779

 Wil jij ook een sessie met Meesteres Lilith? Vul dan het contact formulier in of whatsapp  Mij op : 0619759371

About the Author

Lilith Darkmoon

Professional Mistress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers liken dit: