Mijn sessie met slaaf m.

Mijn sessie met slaaf m.

Mijn sessie met slaaf m.

Nerveus slaafje

Hij heeft een lijst gemaakt. ‘’Ik ben nogal zenuwachtig,’’ vertelt hij me ‘’en ik ben bang dat ik het anders niet goed vertel, ik ben een control freak’’ We zitten in de kelder speelruimte van Donna Fiera en ik heb hem net binnen gelaten. Hij draagt nog zijn vanilla kleding en ik heb een kort rood latex jurkje aan met open pumps.

Control freak

Ik lach naar hem en zeg hem het aan me voor te lezen. Hij begint met oplezen dat hij een footfetish heeft, pumps en nylon kousen hem opwinden, dat hij die zelf ook aan wil, hij vervolgt dat hij graag sounding wil en een gasmasker op met slang omdat hij het fijn vindt om een beetje duizelig te worden door ademtekort en dat hij uro apprecieert.

Hij kijkt me vragend aan. ‘’Dat is het?’’ vraag ik hem, ’’Ik heb ook een lijst, als we die doornemen dan weet ik meer over jouw do’s en dont´s. Na wat twijfel van zijn kant en nog een keer zenuwachtig en hakkelend zijn lijstje oplezen blijkt toch uiteindelijk dat bijna mijn hele lijst een do is voor hem en geen don’t.

Damn those eyes

Aan het einde van ons gesprek vraagt hij mij nog wat hij bij mij kan doen om een hele goede slaaf te zijn en direct ontstaat bij mij het vermoeden dat dit nog wel eens een hele fijne sessie zou kunnen gaan worden. ‘’Het zit hem in de ogen ’’vertel ik hem, ‘’ het is de blik die een slaaf kan hebben , de blik die me vol overgave zegt: ik ben van U Meesteres en ik zal alles voor U doen. Dat is waar voor mij ‘the magic begins’. Jij zult de controle moeten loslaten. Denk je dat dat gaat lukken?’’ vraag ik hem terwijl ik hem dwingend aankijk. Hij beantwoordt me met stralende blik ‘’Ja, Meesteres’’

De sessie

Als ik even later de kelder weer in kom zit daar een fris gedouchte en volledig naakte slaaf op zijn knieën. Ik bekijk hem nu goed en zie dat hij werkelijk een prachtig exemplaar is, donkere krullen, een markant gezicht, een mond met volle lippen en een heerlijk strak lichaam.  Zijn pik staat al in vol ornaat en terwijl ik hem laat hem opstaan kan ik het niet laten om heel even mijn hand om zijn erectie heen te leggen.

Dan zeg ik hem dat hij de netkousen en de pumps die ik heb gepakt aan moet trekken. ”Dit is de eerste keer dat ik dat doe” verzekert hij me en dat zorgt bij mij voor nog meer enthousiasme.  Ik leer hem hoe hij de kousen aan moet doen zonder ze meteen kapot te maken en help hem overeind op de pumps. Aan mij hand loopt hij zijn allereerste sissy rondje terwijl ik denk: Wat is dit damn hot… Zijn ogen kijken me vragend aan en ik vind daarin De blik. DE blik  die de tijd laat stil staan voor me, die er voor zorgt dat BDSM geen spel is maar een lifestyle in mijn leven en die mijn donkere Meesteressen hart telkens weer sneller doet kloppen.

Vlijmscherp gevijlde nagels

‘’Zo, genoeg gelummeld!’’, bijt ik hem toe, ‘’slaafjes horen vast te staan’’ Snel doe ik  hem leren boeien om en zet hem vast aan het kelder plafond. Dan sla ik hem met verschillende zwepen terwijl hij kreunt en me meerdere malen verzekert dat hij hiervan intens geniet. ‘’Ik ook’’, fluister ik in zijn oor  terwijl ik achter hem mijn lichaam tegen hem aandruk en zijn hoofd ruw achterover trek aan zijn prachtige donkere krullen.

Ik snuif zijn geur in -hij ruikt heerlijk-en wrijf mijn heupen tegen zijn roodgloeiend geslagen billen aan. ‘’Zo lang ik me kan herinneren wil ik pijn doen wat ik lief en lekker vind’’  fluister ik verder in zijn oor terwijl ik hem daarna hard in zijn oorlel bijt. Tot mijn tevredenheid  kreunt hij dan luid. Dan pak ik zijn ballen achterlangs in mijn hand en zet mijn lange vlijmscherp gevijlde nagels erin. Hij wankelt  op de hoge pumps en had op slag van de intense pijn voorover geklapt als hij niet vast had gestaan aan het plafond met zijn polsboeien.

Een echte Dominant

lilith darkmoon

‘’Uw ogen dwingen mij, Meesteres’’, stamelt hij ‘’U bent echt! U bent echt Dominant!’’ Ik ga voor hem staan, steek tevreden een sigaret op terwijl mijn rechterhand zijn prachtige haar vast grijpt en zijn hoofd in bedwang houdt blaas ik de rook uit in zijn gezicht. Vol genot snuift hij de rook op. Na een paar keer kom ik dichter bij met mijn hoofd. Ik hou nog steeds de zijn hoofd aan zijn haren in bedwang en blaas de rook zijn mond in.  Zijn hulpeloze erectie voel ik tegen mijn been aan terwijl hij de sigarettenrook gretig inhaleert.

Meeroken

Ondertussen laat ik mijn lippen de zijne vluchtig een aantal keer ´per ongeluk´ raken. ‘

Kijk’’, zeg ik. ‘’Zouden de vanilla’s dit nou bedoelen als ze het hebben over meeroken?’’  hij lacht erom. Met mijn nagels bewerk ik daarna zijn keiharde erectie, ballen en tepels tot hij van pijn en genot staat te tollen in de oncomfortabele hoge pumps.

Gasmasker

Dan maak ik hem los en leid hem naar de pijnbank. ‘’Ga hier op liggen!’’ gebied ik hem en maak zijn polsboeien vast boven zijn hoofd om daarna zijn knieën met touw vast te maken. ‘’Nu kan je geen kant meer op. Zo heb ik slaafjes toch echt het liefst’’ zeg ik tevreden. Dan krijgt hij een gasmasker van me op zijn gezicht.

Mijn geile post apocalyptische zuig slet

De lange slang zet ik op zijn keiharde pik. ‘’Nu kan je jezelf afzuigen, fijn he! Het is maar goed dat je dat niet altijd zo zou kunnen, dan zouden jullie slaafjes  waarschijnlijk echt niets anders meer doen dan dit!” Ik lach als zijn adem stokt in het gasmasker en de slang zich vastzuigt aan zijn pik terwijl hij probeert te blijven doorademen. ‘’en nou niet zeggen dat er geen humor in BDSM zit, he!” ‘’Nee Meesteres’’ klinkt het uiterst bedompt achter het gasmasker waardoor ik nog harder begin te lachen.  ‘’Weet je wat jij nu bent?’’ vertel ik hem. Ik sta op en bekijk hem op afstand  in zijn net kousen, pumps en gasmasker en vervolg: ‘’ Jij bent nu Mijn post apocalyptische geile zuig slet!’’

Handige voetjes

‘’Nu ga je mijn voeten aflikken’’ zeg ik terwijl ik het gasmasker van zijn gezicht  aftrek . Bijna direct er achter aan laat ik de hak van mijn pump in zijn mond glijden als ik bovenop zijn buik  ben gaan zitten.  Gretig slikt het zuig sletje de volledige hak zijn mond in. ‘’Niet slecht’’ spoor ik hem aan en laat hem mijn voeten in de open pumps verder aflikken. Eerst de rechter en dan de linker.

Vuur en vlam

Dan doe ik mijn schoenen uit en duw mijn voet zijn mond in. Het zet het slaafje in vuur en vlam dat ik hier overduidelijk enorm van geniet. Een voor een zuigt hij mijn tenen op. Dan breng ik mijn gezicht dicht bij het zijne,  gebied hem zijn mond wijd open te doen en spuug hem meerdere malen vol in zijn mond en gezicht. Met mijn vingers smeer ik het speeksel over zijn stralende  gezicht uit.

lilith darkmoon

Breath play maatje 37

Ik  besluit over te gaan op een van mijn absolute  favorieten: breath play met mijn maatje 37. Met mijn ene voet knijp ik zijn neus dicht tussen mijn tenen.  De andere voet leg ik dwingend over zijn mond heen. Hij snakt keer op keer naar adem terwijl ik tevreden tegen het zuig-slettte-slaafje zeg: ’’Wat een heerlijke verrassing he, dat ik zulke handige voetjes heb!’’  Ik schuif naar achter en leg mijn voeten behendig om zijn pik heen en begin te trekken. Het slaafje stamelt en kreunt. Ik kijk hem streng aan: ‘’Jij bent toch niet zo een flutslaaf die meteen al klaar komt he?” ‘’Nee, Meesteres’’, steunt het slaafje. ‘’Mooi’’, zeg ik daarop ‘’Want ik laat het je eigenhandig met een theelepel van een  schoteltje af eten als je dat doet voordat ik heb gezegd dat het mag!’’

Ik breng het slaafje trekkend met mijn voeten een paar keer bijna tot zijn hoogtepunt maar slaaf m houdt braaf zijn woord en weet zich met veel moeite in te houden.

Sounding sounds so…hmmmm

De sound glijdt even later als een mes door de zachte boter zijn pik in. Slaaf m kreunt luid: ‘’Oh Meesteres, dit is zo heerlijk’’

Terwijl ik hem sound bewerken mijn vingers en nagels zijn tepels die ik met smalle lange klemmen heb vast gezet. Want alleen maar genot zonder pijn is als voedsel zonder smaak…

Dan maak ik hem los en laat hem op de koude tegels van de SM kelder gaan liggen. Ik trek mijn slipje onder mijn korte rokje uit en zijn ogen worden groot. ‘’Meesteres! Wat doet U nu?’’ Ik ga boven hem staan ter hoogte van zijn middel.  Mijn voeten plaats ik naast zijn zij en vraag hem: ‘’Mooi uitzicht, he! post apocalyptisch zuigsletje?’’ ‘’Oh ja, Meesteres’’ steunt hij. ‘’NU mag je aan je pik gaan trekken en klaar komen’’ zeg ik hem terwijl ik zijn pik op dat moment rustig aan begin te bedruppelen met mijn Meesteressen Champagne.

Ik loop langzaam al schenkend naar zijn hoofd toe.  Gretig vangt het slaafje het in zijn mond op, alles braaf tot de laatste druppel doorslikkend. Als Mijn Champagne op is duw ik een voet diep in zijn mond.  Hevig kreunend ontlaadt slaafje m zich op dat moment over de sprankelende Champagne op zijn buik.

Eind goed al goed

Mijn god, wat bent U goed!’’, zegt hij als hij na de sessie fris gedoucht en weer aangekleed is. ‘’Ik ga zeker terug komen!’’ ‘’Dat zal ik helemaal niet erg vinden’’ vertel ik hem en knipoog naar hem. Als hij zijn hand uitsteekt bij het afscheid nemen negeer ik die. Ik  geef hem in plaats daarvan een omhelzing en zeg: ’’Tot ziens, m, fijne dag nog!’’ waarna ik de deur van de studio achter hem sluit.

*de bijgevoegde foto’s komen uit andere sessies.

Wil je ook een sessie met Meesteres lilith? Klik dan hier

About the Author

Lilith Darkmoon

Professional Mistress