Verslag sub r: sessie met Mrs Lilith

Verslag sub r: sessie met Mrs Lilith

sub r:

status: submissive brat

harde grenzen: geen

Een middag Meesteres Lilith

Meesteres Lilith,
Ik wilde een aantal gevoelens beschrijven die bij mij opkwamen tijdens onze sessie.
Op Uw lieftallige verzoek (“als je het niet doet, dan zwaait er wat!!”) is het een uitgebreid verslag geworden.

Allereerst: ik heb van ons spel van elk moment genoten, terwijl ik eerst mijn bedenking had of 4 uur niet te lang zou zijn. Achteraf kan ik alleen maar zeggen dat de tijd voorbij is gevlogen en dat ik elk besef van tijd kwijt was.
Het spel kwam soepel op gang. We hadden natuurlijk al kennis gemaakt en alle formaliteiten van tevoren afgehandeld
U nam niet verwonderlijk direct het initiatief. Het viel me op dat U in een vrolijke stemming was en een goed humeur had. Dat terwijl ik toch wel wat op m’n kerfstok had (wat een leuk woord, terugdenkend aan de naalden).
U begon met een body bondage. Het was duidelijk te zien dat U dat dikwijls doet; een pakketje van Uw speelgoed maken. Armen vastgebonden op de rug weggewerkt. Het zag er mooi uit.
Vervolgens “mocht” ik Uw tas pakken waaruit U behendig die vermaledijde stalen cane tevoorschijn haalde

Ik moet ergens op dat moment iets verkeerds hebben gezegd over dito geclassificeerde cane want ik had bijna ogenblikkelijk cold turkey vier striemen op mijn tere derriere.

Zeker cold turkey na een ontwenningskuur van bijna twee jaar kwamen die eerste tikkies behoorlijk binnen.

De Meesteres keek even om zich heen alsof Ze niet wist wat of waar Ze het volgende zou doen. Ik hou het maar op “waar” qua plaatsbepaling want de onmiddellijke toekomst leerde snel dat de Meesteres heel goed wist wat en hoe Ze het zou doen. Ik moest Haar telefoon aangeven en belande liggend op het bed met mijn billen over de rand en mijn benen op de vloer.

 Ik voelde wel aankomen wat er komen ging: retaliation time.

De Meesteres pakte vrolijk Haar toestel en begon door onze mail conversaties te lezen. Ze las door elk mailtje heen en overal waar de Meesteres vond dat ondertekende iets onvertogens had gezegd volgde een spanking afstraffing op de blote billen. Eerst één tik, maar bij nader inzien schroefde ze de straf op naar blokken van 5. Bij die series van 5 voelde ik me in het begin wel aardig comfortabel maar al vrij snel liepen de straffen op naar series tot 20 slagen per overtreding van de “Meesteres Lilith” wet. En als deze Godin plezier in Haar werk krijgt, begin je bij 10 toch wel heel zwaar adem te halen, en dan ben je op de helft.

Halverwege Haar “zwarte boekje” nam Meesteres Lilith even de tijd om naar Haar creatie te kijken. Mevrouw vond de kleur mooi worden maar was niet tevreden over de symmetrie. Dat werd vervolgens met de stalen cane bijgewerkt op sub r’s toch al hete rode billetjes. Mevrouw nam even een paar foto’s van Haar kunstwerk en kwam terug met een lieflijk leren flapje met hartjes. “r, deze is zó leuk, slaat zo héérlijk weg”, verzekerde Ze me. “ik jubel”, bevestigde ik Haar uitspraak, wat direct resulteerde in een vrolijke lach, gevolgd door een extra forse confrontatie met eerder omschreven flapje. De slagen bleven in hoog tempo volgen. Het moest mooi egaal diep rood zijn, vond de Meesteres. De slagen brachten me langzaam in een soort roes, waardoor de individuele slagen minder gevoelig, ja bijna lekker’ werden. Alsof Meesteres Lilith dat merkte of aanvoelde, was Ze van mening dat de striemen van de stalen cane toch niet mooi symmetrisch liepen. Dat resulteerde in een serie van vier op m’n linker bil. Weg roes, au! Er volgden er nog een paar, gelukkig niet zo hard want ze waren goed te handelen.

Vrij plotseling hield de Meesteres op met de stalen cane. Ze ging op de rand van het bed zitten en ik mocht tussen Haar prachtig gelaarsde benen in knielen. Opgelucht voldeed ik uiteraard onmiddellijk aan Haar bevel. De Meesteres knoopte mijn body bondage los waarbij Haar lange zwarte lokken in m’n gezicht en mijn lichaam kriebelden. De warmte van Haar nabije lichaam en Haar zacht-zoete Vrouwelijke geur brachten me tot rust en ik kreeg een gevoel van aanhankelijkheid. Even later legde Ze mij met m’n gezicht in Haar schoot om mijn armen op m’n rug los te maken. Ik had die positie wel een uur vol kunnen houden.
Toen mijn armen bevrijd waren werd de reden duidelijk van het plotseling losmaken: Meesteres Lilith had vermoeide voeten gekregen in Haar hoge laarzen en die moesten gemasseerd worden. En nu kan deze sub een boel ( de Meesteres vindt van niet), een Meesteres masseren met vastgebonden handjes staat niet in sub r’s competentielijst.

Nadat ik los was gemaakt, mocht ik de Meesteres helpen met Haar laarzen uitdoen en kreeg ik een zeer welgevormd exemplaar van Haar landingsgestel voorgehouden. Als ex-professioneel masseur, liet ik mijn slavenstatus even voor wat het was en opende mijn zintuigen om Haar goed te kunnen aanvoelen. Ik gaf Haar voet een gevoelsmassage. In Haar centraal zenuwstelsel werden mijn massage inspanningen kennelijk positief ontvangen want reeds na enkele minuten kreeg ik een tweede exemplaar voorgehouden. Wat begon als een voetmassage werd toch nog ietwat uitgebreid naar een gedeeltelijke kuit- en bovenbeen massage

Na de been- en voetmassage voelde Meesteres Lilith zich weer een stuk beter. Ze stond op en ging een roze koord halen, waarmee Ze weer op het bed ging zitten. Ik moest Haar een paar plastic opbergdozen aangeven en weer op mijn knieën voor Haar komen zitten. Het laatste stukje van mijn bondage ging af en Ze begon met het roze touw een bondage rond mijn torso aan te leggen waarmee Ze mijn ”borsten” opdrukte. “Kijk, zo heb je mooie tietjes”, sprak Ze tevreden over Haar werk. Ze viste een roze BHtje uit de doos, die ik aan moest. Vervolgens een bijbehorend roze slipje. “Zo, nu ben je een meisje”, sprak Ze, “Maar wel een sletterig meisje. Ik liet de Meesteres gelaten Haar ging gaan. Tenslotte lag de stalen cane nog steeds binnen Haar handbereik op bed. Het was nog niet sletterig genoeg. Lieshoge netkousen en een bruine pruik met lange vlechten completeerden de creatie. Meesteres Lilith vond me wel een meisje, maar geen mooi meisje.

Ze probeerde met make up nog om er wat van te maken en rondde het af met een prinsessenkroontje”. ”Kijk maar eens in de spiegel”. Ik voldeed aan Haar opdracht en ontwaarde de grootst mogelijk mislukte poging tot feminisatie sinds het woord crossdressing was uitgevonden. Sub r faalt in alle opzichten jammerlijk als mooi meisje. Vergeefse moeite.

“Kijk, nu ben je een prinsesje”.

 

‘Jij wilde toch op de prinsessenstoel zitten? zei de Godin me strak aankijkend: Dat mogen alleen Godinnen, Koninginnen en prinsessen maar jij deed dat terwijl je niets meer dan een slaaf bent. Daarvoor ga Ik je straffen!”

De toon waarop de Meesteres het woord ‘straffen‘ uitsprak deed een rilling over mijn rug lopen.

Ik had immers net behoorlijk geincasseerd: rode billen, striemen.


Ze blinddoekte me en leidde me naar de ingang van de zitkamer waar de Meesteressenstoel stond en klonk me met gespreide armen en benen vast aan de ketting in het kozijn van de salondeuropening. “Zo sta je netjes.” Ik ben even weg”, sprak Meesteres Lilith. Ik hoorde Haar nog wat bij de zithoek rond stommelen.. “Niet weglopen”, liet Ze er lachend op volgen toen Ze de deur uitliep. ”Nee Meesteres”, hoorde ik mezelf zeggen. Het werd stil in de kamer. Vaag hoorde ik flarden van stemmen in het pand. “Niet weglopen”. “Nee Meesteres”, klonken de laatste woorden door in mijn hoofd. Niet weglopen…. Ik voelde aan de ketting boven mijn hoofd. Speling genoeg. Nu moet ik een klein geheimpje vertellen. Ik heb handschoenmaat 11 en voor een man lange slanke vingers. Aristocratisch gestileerde kolenschoppen, zeg maar. Dan ben ik ook nog erg lenig in mijn polsgewrichten. Het kost mij dus niet heel veel moeite om de musketonhaken van mijn eigen polsboeien open te maken. De Meesteres bleef weg.“Niet weglopen”, ging het weer door mijn hoofd. Als ik alleen de polsboeien los maak en gewoon blijf staan, gehoorzaam ik mijn Meesteres… KLIK. Mijn rechterboei was los. Als Ze nu binnenkomt heb ik een probleem schrok ik van mezelf. Maar het was toch wel comfortabeler met m’n armen naar beneden. KLIK Links ook los. Ik voelde aan mijn voetboeien. Eitje. Ik dacht aan wat ik de Meesteres beloofd had: “Nee Meesteres”. Ik bedacht dat ik me nu zó zou kunnen losmaken en dan op de Meesteressenstoel zou kunnen gaan zitten. Ik dacht aan de reactie van een Meesteres jaren terug waarbij ik mezelf los maakte van een andreaskruis en toen op het terras buiten op Haar ging zitten wachten. Ze was toen echt boos. En dat heeft Ze me laten voelen. Meesteres Lilith zou ook weleens echt boos kunnen worden als ik zoiets bij Haar zou doen. Dat wilde ik niet. Dat had Ze niet aan mij verdiend. Bovendien had ik Haar mijn woord gegeven. Nee Meesteres”.

Bovendien leek het me niet verstandig om uit te proberen wat Meesteres Lilith met je zou doen als je Haar echt boos maakt.

Ik bleef netjes staan in de deuropening, benen gespreid, handen over elkaar gevouwen. Blinddoek om. Niet veel later kwam Meesteres Lilith terug. “Oh, je hebt je handen al los gemaakt”, reageerde Ze kalm, “Maak je voeten dan ook maar los Houdini, dat zal ook wel niet zo moeilijk zijn dan en kom hier, kan Ik meteen je Houdini actie trakteren op een dubbele afstraffing met de stalen cane”.


Ze sommeerde me om een whipping bench die aan de zijkant stond, in het midden van de ruimte te plaatsen. Vervolgens moest ik erop gaan liggen en klikte Ze mijn polsboeien vast aan twee handsteunen. Mijn bovenbenen gespte Ze vast met twee riemen. Daarna begon de voltrekking van Haar straf. Met de stalen cane. Dat ding doet pijn. Net als een gewone cane of een Delrin, is het een inslag met een rebound. Alleen is de rebound scherper, snijdender en meer profond aanwezig.


Meesteres Lilith bewerkte om en om mijn linker en rechterbil. En gelukkig gaf Ze sub r tussen elke slag in even de tijd om de pijn te verwerken. Ik weet niet meer hoe vaak ik tot 5, tot 10 or whatever, heb geteld. Wel dat in één serie van tien, de Meesteres vond dat één slag niet telde. Ik vond van wel. De Meesteres waarschuwde me dat Ze door zou gaan totdat mijn telling wèl synchroon liep met die van Haar. Op het scherpst van de snede ( bij slag 10) haalde ik bakzeil en paste me aan, aan Haar telling.
Tegen het einde van Uw straf staken de schouderbladen wel erg bleek af bij de billen, dus die kregen ook ieder drie cane slagen om ze wat bij het geheel te trekken. Uiteindelijk vond U het voldoende. U maakte me los van de bench. Het kroontje en de pruik waren op de grond gevallen. Ik legde ze op Uw aanwijzing op het bed en ik moest me uitkleden. Het gedragen BHtje en het slipje, met inmiddels een nat kruisje, belandden op de grond voor de was.

U bond me naakt aan het kruis met m’n gezicht naar de muur. U haalde een flogger tevoorschijn en begon met krachtige slagen mijn rug te bewerken. Een dikke flogger met veel strengen is, ondanks de zware inslagen, zelden echt pijnlijk. Na de afstraffing met de cane voelt het als een streling. Weer maakte U een aantal foto’s. Ik dacht van mijn rood geslagen rug. Tot mijn verbazing begon U mij los te maken. Dat was erg snel, zolang had U nog niet geslagen. Vond de Meesteres het niet meer leuk?

Meesteres zei me bij het bed te gaan staan en kwam terug met mijn boodschappentas vol mohair truien, balaclava’s, mutsen en shawls. Ze keerde de tas om op bed en begon de inhoud te doorzoeken. Ze bekeek wat voor attributen het waren, hoe je ze kon gebruiken en vooral welke het hardst prikte. Al gauw viel Haar keuze op een erg prikkelend roze truitje dat ik aan moest doen. Bij het voelen van de mohair op mijn rood geslagen rug kreeg ik kippenvel. Ineens realiseerde ik me waarom Ze mijn rug met de flogger bewerkt had en het maar zo kort duurde. Little Devil! Ik moest weer op mijn knieën voor Haar komen zitten en ze legde dezelfde body bondage aan die ze eerder had gedaan Alleen nu strak over het truitje zodat de wol diep in mijn openstaande poriën prikte. Meesteres Lilith pakte een dikke lange wollen shawl en wond die als een rokje om mijn taille. Ze zetten het vast met een stuk van het bondagekoord. “Zo nu is het nèt een schots rokje”, sprak de Meesteres tevreden .Ik voelde de wol in mijn rode opgezwollen billen prikken. De Meesteres keek me doordringend aan en begon me over mijn lichaam en billen te strelen, de wol stevig tegen mijn huid drukkend. Ze pakte met Haar hand mijn wol omkapselde ballen en kneedde die stevig.

Als je niet beter weet, zou je denken dat Meesteres Lilith wist dat ik daar niet tegen kan.

Tijdens Haar strelen, wrijven en kneden hielden Haar ogen nauwlettend in de gaten hoe mijn lichaam en ogen reageerden.

Ze pakte me bij mijn schouders en leidde me naar een speeltafel waar een lederen body-bag open op lag uitgespreid. Ik had hem nog niet eerder gezien. Lag die er al? Had Meesteres Lilith die daar neergelegd toen ik geblinddoekt was? Ik kreeg geen tijd om erover na te denken want de Meesteres gebood me op de tafel te gaan zitten en op m’n rug in de body-bag te gaan liggen. Toen ik lag, wikkelde Ze een tweede shawl om mijn onderbenen en bond mijn handen strak tegen elkaar vast. Ik voelde de wol in mijn rug en billen prikken. Strelend over mijn hele lichaam inspecteerde Meesteres Lilith Haar werk, kneep nog even in mijn ballen en ritste de body-bag dicht tot onder mijn kin. Behendig bond Ze daarna mijn torso en benen vast aan de tafel. Ik kon geen kant op. “Weet je wat ik nu nog voor je heb r?”, vroeg Ze liefelijk. Sub r wist het wel. De Meesteres kwam glimlachend aanlopen met de meest prikkende dichte balaclava die ik heb. Ze trok hem helemaal over mijn hoofd en sloot hem af rond mijn nek met een brede leren collar die Ze stevig aantrok en vastmaakte. De Meesteres vergewiste zich ervan dat ik goed kon ademen. “Zo, nu ga ik even uitrusten”, sprak Ze. “Dat geeft jou mooi de tijd om je zonden te overdenken”. De deur sloot zich achter Haar.

Ik was weer alleen. Alleen in mijn kriebelige, prikkende warme cocon. Er prikte een haartje in mijn neus. Ik kreeg een opwelling om heen en weer te trekken om dat haartje af te schudden. Ik beheerste me. Uit ervaring wist ik dat elke beweging duizenden haartjes in beweging zet die allemaal in een porie kunnen blijven hangen .Daarnaast creëert elke beweging extra warmte, waardoor je poriën nóg verder op gaan staan. Zo stil mogelijk blijven liggen en het kriebelen lijdzaam ondergaan. Dat is de weg van de minste weerstand. Ik checkte voorzichtig met m’n handen of ik kon bewegen. Er zat speling en met mijn vingertoppen voelde ik de ritssluiting. Als ik de ritssluiting voel kan ik ook los. Ik gaf me over aan Meesteres Lilith’s warme kriebelende wolbondage. Ik was een beetje aan het wegzakken in mijn steeds warmer wordende wolcocon toen ik de deur open hoorde gaan.

Meesteres Lilith kwam binnen en klom speels op haar stijf ingepakte speeltje. Ze ging languit over me heen liggen, rolde zachtjes heen en weer om de wol lekker te laten prikken. Ze maakte de collar los en haalde de balaclava van mijn rode, klamme hoofd af en plaagde me met de heerlijke warmte die ik door Haar genoten had. Opgelucht snoof ik de koele lucht in. Daarna plantte Ze zichzelf schrijlings over mijn kruis waardoor ik onmogelijk een pulserende beweging kon onderdrukken. Vermanend berispte Ze me over wat een slaaf bij een Meesteres probeerde te doen. Weer kwam Ze plagend heen en weer wiegend over me heen liggen, rolde nogmaals over mijn bekken heen en klom behendig weer van de tafel. Daarna maakte Ze de touwen los en ritste Ze de bodybag open. Ik kon me uit mijn mohair cocon bevrijden.

Ik moest me helemaal uitkleden. Truitje uit “wikkelrokje” af, shawls aan de kant. Meesteres Lilith zette en veegde alles wat op bed lag er resoluut vanaf. Vervolgens sommeerde Ze me om op mijn rug op het bed te gaan liggen. Ik deed, zonder erbij na te denken wat Ze van plan was, wat me gezegd werd. Meesteres Lilith nam het rode bondagekoord van de grond en kwam naar het hoofdeinde. Ze nam mijn linkerarm, trok hem omhoog naar het uiteinde van het bed en bond hem snel vast. Ik heb er toen niet op gelet maar er zullen ongetwijfeld bevestigingsogen of haken zitten. De Meesteres liep naar het rechter hoofd eind en trok ook mijn rechterarm zo ver mogelijk omhoog en naar de punt van het bed. Ook die hand werd strak vastgezet. Het schoot door mijn hoofd hoe kwetsbaar je bent als je zo helemaal uitgestrekt op bed wordt vastgebonden. De Meesteres liep intussen met het koord naar het voeteneind en trok mijn rechterbeen naar de uithoek. Te laat realiseerde ik me dat dit exact was wat Ze bezig was met me te doen! Ik voelde een adrenaline rush in me opkomen van angst, paniek, sensatie, onmacht! En dat in die volgorde! De rush deed wel een erectie opkomen, dus in ieder geval vond iemand het leuk.

Het was te laat om me te verzetten.

Ik keek naar het voeteneinde. Meesteres Lilith had het koord al om mijn linker enkelboei en trok mijn been strak naar de bedrand. De blik in Haar ogen zag er niet naar uit dat Ze Haar speeltje zou laten ontsnappen. Even later lag ik spread eagle volledig opgespannen op het grote bed. Ik voelde hoe mijn wervelkolom uitgerekt lag, hol getrokken door de spanning op mijn ledematen Ik trok aan mijn boeien. Veel te weinig speling om er maar iets aan te kunnen doen. Ik kon nergens bij met m’n vingers. Bovendien had Meesteres Lilith koord gebruikt en er was no-way dat ik in de buurt van de knopen zou kunnen komen.

Ik was volledig aan HAAR overgeleverd.

Meesteres Lilith voelde waarschijnlijk haarfijn aan wat er in dit koppetje rondging. Ze streelde over mijn benen en mijn kruis en vroeg liefelijk glimlachend of ik zo lekker lag.“En r, weet je al wat ik nu ga doen?”, vroeg Ze triomfantelijk. Ik had geen idee. Ja, ik had wel ideeën, maar ik wist niet of ik dat wel weten wilde. Of eigenlijk wist wel dat ik dat niet weten wilde. In een soort golf van naïviteit zei ik: “Nee Meesteres”, in de hoop tegen beter weten in dat ik Haar niet op ideeën zou brengen. Deze Meesteres had me niet zomaar ZÓ strak vastgelegd! “Echt niet?, oh dat ga je zo dan wel merken”, ging Ze lachend verder. Ik stierf duizend doden. Natuurlijk ging Ze iets doen waar ik doodsbenauwd voor ben.

Naalden, sounds…

Ik kon niet meer helder denken. Tegen het plafond was een levensgrote spiegel bevestigd. Als ik ernaar keek zag ik wat ik niet onder ogen wilde zien: sub r naakt en kwetsbaar vast gesnoerd op het bed. Ik concentreerde me op m’n Meesteres. Alsof dat Haar op andere gedachten zou brengen. Ze praatte tegen me terwijl Ze Haar spullen pakte. Haar woorden waaiden in flarden om me heen. Rustig deed Ze Haar voorbereidingen. Ze legde een donker etui op bed, een doos handschoenen, een paar spuitflesjes met -weet ik veel wat-, ja ontsmettingsmiddel en glijmiddel etc. Vervolgens kroop Ze Zelf op bed en ging er op Haar gemak bij zitten. Eerst viste Ze een paar zwarte latex handschoenen uit de doos links van Haar en nam de tijd om die over Haar slanke vingers aan te trekken. Daarna pakte Ze het etui in Haar rechterhand en opende de rits.

Met triomfantelijk zelfingenomen glimlach streelde Ze de objecten die erin zaten. Ik kon Haar nauwelijks aankijken. Met een keurende blik bekeek Ze een aantal instrumenten en viste er een veel te grote sound uit. Zo één die echt niet past. “Nee Meesteres”, stamelde ik in m’n onschuld. “Oh die past wel hoor”, verzekerde Ze me liefjes. Gelukkig legde Ze de sound terug in de etui en ik zag Haar vingers weer over de verschillende sound glijden. In de spiegel kon ik het hele scala zien. “Deze”, nam Ze het besluit en hield een mooie licht gebogen lange sound omhoog.

Ze begon met de sprays alles te ontsmetten, of misschien had Ze dat ook wel eerder gedaan. Ik heb wel op enig moment een koude spray op mijn eikel en pik gevoeld. Maar de ervaringen kwamen als in een rollercoaster over me heen, dus de volgorde heb ik niet meer helder voor de geest. De helft van de tijd keek ik ook niet en voelde alleen wat de Meesteres met me deed. Wel weet ik dat Meesteres Lilith zorgvuldig glijmiddel op de lange sound aanbracht. Vervolgens nam Ze mijn pik in Haar linker hand, trok er een paar keer aan en liet toen heel langzaam met draaiende bewegingen de sound zijn penetrerende werk doen. Langzaam drong de sound dieper naar binnen.

Ze hield mijn pik vast en ik kon nergens heen! In een flits zag ik mijn uitgestrekte lijf in de spiegel, in een volgende flits de donkere ogen van Meesteres Lilith die me doordringend aankeken. ‘’Ík verkracht je nu, r ’’ zei Ze triomfantelijk en meedogenloos,

leek het, terwijl Ze de sound dieper en dieper penetreerde.

In werkelijkheid weet ik natuurlijk dat Ze dat met uiterste voorzichtigheid, kennis van zaken en gevoel deed. Maar het voelde anders! Ook had Ze me er zijdelings nog even aan herinnerd dat er zoiets bestaat als genade. Maar ik wist dat ik dat niet nodig zou hebben. Ik had het volste vertrouwen in Haar, maar dat maakt de ervaring niet minder.

In mijn pik voelde het alsof ik van binnenuit geneukt werd, verkracht door Meesteres Lilith.

Golven van lust, angst en genot vochten om de voorrang. Meesteres Lilith maakt met mijn pik stevig in Haar hand langzame pulserende neukbewegingen met de sound waardoor deze dieper en dieper naar binnen gleed, mijn plasbuis oprekte en mijn pik langzaam de harde vorm van de sound aannam. Soms voelde ik hoe een druppeltje vocht langs de sound omhoog kwam; urine?, pre-cum?

Het gevoel was overweldigend en fantastisch.

Op een gegeven moment ging hij niet meer verder. Ik voelde hoe de Meesteres hem met een draaiende beweging open neer liet gaan.

Nu ben je van mij

klonk het in mijn hoofd. Ik heb geen idee of U die woorden letterlijk hebt uitgesproken, maar ze konden niet meer waar zijn dan op dat moment. Ik was van mijn Meesteres. Fysiek en geestelijk, van binnen en van buiten volledig in Uw macht. Nog nooit was ik zó volledig overgeleverd aan een Vrouw.

Een moment om nooit te vergeten….

En Meesteres Lilith deed dit wel vier keer achter elkaar. Net als ik opgelucht dacht : het is klaar en Ze de sound uit mijn pik had verwijderd, keek Ze me strak aan. ‘’Ik vind het nog niet genoeg, r! ’’ en penetreerde Ze mijn pik weer volledig met de sound. Vier keer “verkracht” door dit Godinnelijke wezen dat bekend staat onder de naam Femina Superior Dream Lilith.

Al mijn receptoren hebben alle uithoeken van het universum gezien… en terug.

Vervolgens ging deze Diva over op het toetje: naalden!!! Ik heb dat stuk in het “nawoord” hieronder uitvoerig beschreven, dus dat doe ik hier niet.
De sound en de naalden waren allebei primeurtjes. Sounds had ooit iemand wel eens geprobeerd maar dat ging toen niet helemaal lekker, hoewel het me wel erg geil leek om mee te maken. De werkelijkheid ging alle verwachting te buiten.

Voor naalden schijt ik peultjes, ik heb er niets mee, dus dat stond meer op de “dont’s”lijst, dus. Meesteres Lilith vroeg nog wel ergens….., een keer……, of het een harde grens was. Ik aarzelde omdat ik niet zo’n sub wil zijn die van onder af alles dirigeert. Dus ik zei:

“nou, harde grens, het staat niet in mijn profiel als keiharde grens, want die heb ik eigenlijk niet

maar ik heb er helemaal niets mee”.

De interpretatie van Meesteres Lilith:

Oh, geen harde grens? VLAK! Platgewalst, bezwaar weg! De Meesteres is niet zo van de beperkingen.

Toen ze met de naalden aankwam, had ik eerst even die afgrijzen impuls. Maar daarna het gelaten, nou, dat kan er dan ook nog wel bij.
Overigens kan ik achteraf zeggen dat het naaldenspel qua pijn minder was dan ik had verwacht.

De belangrijkste constatering die ik uit de hele sessie wel kan trekken is dat ik er enorm op reageerde toen U me spread eagled op bed vastbond en dan wel zó strak dat (bijna) alle speling uit mijn ledematen weg was. Dat gaf een geweldige rush van onmacht die over me heen kwam.
Zó compleet machteloos en hulpeloos toegankelijk voor U uitgestrekt liggen werd de aanleiding en inluiding van werkelijk totale overgave aan U.

Wat U vervolgens met mij deed was ronduit fantastisch. De sounds die me het gevoel gaven meerdere keren door U “genomen” te worden. Geweldig omdat ik compleet aan U overgeleverd was en me daarom wel aan U moest geven. U dwong mijn overgave af.

Ik kon het naaldenspel daarna, waar ik doodsbenauwd voor ben, veel beter handelen omdat ik geen enkele keus had dan het te laten gebeuren, het over me heen te laten komen. Dat gevoel van onmacht werd nog eens versterkt doordat U met Uw benen boven op mijn dijen kwam zitten en daarmee ook de laatste bewegingsvrijheid uit mijn bekken weghaalde.
Tenslotte liet U mij een orgasme krijgen. In eerste instantie begon U mij te masturberen met een magic wand en mocht ik keer op keer niet klaar komen. Vervolgens faalde ik volledig in een laatste vruchteloze poging om mijn eigen wil door te zetten door niet te komen terwijl U eindelijk zei dat het het van U op dat moment wel mocht en ontplofte ik genadeloos in een bijna dierlijk orgasme.

Daarna was ik werkelijk als was in Uw handen.

Wat zegt het over U en mij?

Wat mij betreft over U dat U een mooie vakvrouw bent met ook nog een leuk snoetje die een man “moeiteloos” op z’n knieën krijgt. Daarnaast komen woorden als speels, veelzijdig, gevoelig, verantwoord, creatief, vrolijk, humor en zeer belangrijk: vertrouwenwekkend en intelligent naar boven, alleen krijg ik dat niet allemaal in één zin. Maar het benoemen van die eigenschappen lijkt me geen openbaring.
Voor mij was het wel een openbaring dat ik me bewust eigenlijk volledig aan U wil overgeven, maar dat er onderbewust een sterk dierlijk instinct in sub r lijkt te zitten die zich helemaal niet zo makkelijk overgeeft. Diep down inside wist ik wel dat er een sterk instinct in mij schuilt, maar ik heb me dat nooit zo in deze context gerealiseerd.

Het was heerlijk dat de volledige overgave toch moest van U

About the Author

Lilith Darkmoon

Professional Mistress