Mogelijkheden in een Sessie

Mogelijkheden

BDSM is voor mij een samenspel met vele mogelijkheden. Ken je dat gevoel dat de hele wereld met al zijn beslommeringen van je af valt? Dat er niets anders over blijft dan dat gevoel waarin jij overgeleverd bent aan Haar grillen? Dat is wat ik wil bereiken bij jou. Mijn fantasie en creativiteit zijn hierin eindeloos groot.

Grenzen

Het is voor mij een uitdaging om mijn weg te vinden in de aangegeven mogelijkheden en grenzen. Ik vind veel fetishes leuk en bespeelbaar zolang deze wettelijk gezien mogelijk zijn, geen blijvende schade nalaten, niet met echte kinderen, echte dieren of echt tegen iemands zijn/haar zin in gaan. Iemand vroeg eens: En schoonmoeders dan? Maar dat is voor Mij geen grens. Als ze een onderdanige is speel Ik gerust ook met je schoonmoeder. Wie weet heb Ik dat al gedaan maar is dat voor niemand om te weten. Discretie voor alles…:)

Ik verwacht jouw volledige respect bij aanvang. Is dat er naar Mijn inzien niet of als een wensenlijst eigenlijk een eisenlijst is dan spreek Ik niet met jou af. Ik ben absoluut geen service Meesteres. Ik vind het erg leuk om te pleasen maar alleen als Ik vind dat dat verdiend wordt.

Uiteraard zullen de door jou van tevoren aangegeven wensen en grenzen ook gerespecteerd worden. Hoewel ik graag grenzen verleg,  zal ik er nooit zomaar overheen gaan.

Wat zijn de mogelijkheden?

Mijn interesse in BDSM is heel erg ruim.
Hieronder heb ik enkele mogelijkheden op een rij gezet.

 

Footfetish

Nails

Tease and denail

Anal play*

CBT

Bondage

Sissyfication

Nipple play

Whipping

Spanking

Needle play

Humiliation

Masochism

Edging

Orgasm control

Role play

Smoke fetish

Sounding

*bij analplay verwacht ik dat je jezelf van tevoren anaal gereinigd hebt.  Bemerk ik dat je dat niet hebt dan beindig ik de analplay en ga over op andere mogelijkheden.

Overige mogelijkheden

Volledige sissyfication met visagie/make-up is ook mogelijk. Ik ben in het bezit van een visagie/grimeer diploma.

Andere wensen?

Staat jouw wens hier niet tussen en wil je weten of dit mogelijk is? Schroom dan niet om me hierover te mailen met het contactformulier onder deze pagina.

Wat is niet mogelijk? Geen volledig naakt, geen sexueel contact, geen scat sessies.

Alle sessies zijn mogelijk in zachte tot extreem harde vorm.

 

man may have discovered fire, but Woman discovered how to play with it.
Ik ben werkzaam in SM maar studio Donna Fiera in Arnhem. Voor de dagen waarop ik werkzaam ben kan je de agenda bezoeken. Professional Domina maarEdit rsoon met om ga. Ik ben werkzaam in SM studio Donna Fiera in Arnhem. Voor de dagen maar waarop ik werkzaam ben kan je de agenda bezoeken. contact Professional Domina

afspraak maken

Edit snippe t rsoon met om ga. Ik ben werkzaam in SM studio Donna Fiera in Arnhem. Voor de dagen waarop maar ik werkzaam ben kan je de agenda bezoeken.Edit snippe Edit snippet soon met om ga. Ik ben werkzaam maar in SM studio Donna Fiera in Arnhem. Voor de dagen waarop ik werkzaam ben kan je de agenda bezoeken.

Edit rsoon met om ga. Ik ben werkzaam maar in SM studio Donna Fiera in Arnhem. Voor de dagen waarop ik werkzaam ben kan je de agenda bezoeken.
Edit snippe trsoon met om ga. Ik ben werkzaam in SM studio Donna Fiera in Arnhem. Voor de maar dagen waarop ik werkzaam ben kan je de agenda bezoeken.
actie
Edit rsoon met om ga. Ik ben maar werkzaam in SM studio Donna Fiera in Arnhem. Voor de dagen waarop ik werkzaam ben kan je de agenda bezoeken.
Edit snippe trsoon met om ga. Ik ben werkzaam in SM maar studio Donna Fiera in Arnhem. Voor de dagen waarop ik maar werkzaam ben kan je de agenda bezoeken. actie
Edit snippet