Mrs Lilith Darkmoon: Over Mij

@ Donna Fiera - Over Mij Woman

Over Mij

Mijn naam is Meesteres Lilith Darkmoon en ik vertel hier graag wat meer over mij als Meesteres en daarnaast als persoon. Ik ben werkzaam in Club Doma SM suite in Den Haag.

Wie ben ik?

Aanvankelijk ben ik al  jaren lang werkzaam in de fetish scene, naast Domina zijn geef ik shows op grote fetish feesten als o.a. Bitch en Wasteland. Daarnaast ben ik daar regelmatig werkzaam als DoorBitch of Dungeon Guard en ik ben alternatief fotomodel.

 

“Die blik in jouw ogen…die submissive blik, daar gaat mijn dominante hart sneller van kloppen. Die ogen die zeggen: Ik ben van U, Meesteres, ik doe wat U wilt…”

Vanuit een natuurlijk overwicht houd ik de controle. Ik kan -ongeacht wat er vaak verwacht wordt door mijn uiterlijk- lief voor je zijn, maar dat kan ook zomaar veranderen wanneer ik daar aanleiding toe zie. Ik ben een echte Sadiste: jou pijn doen dat doe ik voor mijn plezier, maar ik zal ook belonen als ik vind dat je dat verdiend hebt.

Waar ik van hou

Ik zet mijn seksualiteit in om te teasen en lach graag tijdens mijn sessies om het lijden wat ik met veel plezier bij de hulpeloze slaaf veroorzaak. Mijn humor is vernederend cynisch en scherp.  Ik ben een preditor en mijn sessies ontaarden vaak in een kinky kat en muis spel waarin ik het roofdier ben en jij mijn gewillige prooi. Ik zoek graag grenzen op maar ga er nooit overheen.

 

Mijn spel is erotisch en kinky, er is ècht zoveel wat ik leuk en lekker vind als het om BDSM gaat.  Machteloosheid, vernedering, zwepen, tepelspel, CBT, foot and boot fetish, worship, tease and denial, anal play, sissyficating, orgasm control, edging, golden showers, bondage etc, etc… Ik ben dol op perverse slet slaafjes die in staat zijn alles voor mij te doen.

 

Maar ook belangrijk om te vermelden vind ik de dynamiek : die bij iedereen weer anders is. De interactie. Daar stem ik een spel/sessie op af. Of het nu gaat om het geduldig trainen van een nieuwsgierige net beginnende of een streng spel met een ervaren slaaf: Dat is de kern en van daaruit zijn de mogelijkheden bij mij divers.

 

Als je een bijzondere fetish hebt, vraag me of ik hier iets mee wil en kan. Nee heb je, ja kun je krijgen.

 

Ik heb een grote voorliefde voor fetish kleding met name van leer, latex en lak en ik draag tijdens sessies altijd zeer hoge hakken.

 

Scat, volledig naakt en seksueel contact met mij is niet mogelijk.

 

FemDom

FemDom spreekt mij enorm aan.  Vanuit een natuurlijk overwicht houd ik de controle. Ik kan ook -ongeacht wat er vaak verwacht wordt door mijn uiterlijk- heel lief voor je zijn maar dat kan tijdens een sessie ook zomaar veranderen in een paar seconden wanneer ik daar aanleiding toe zie. Voordat het slaafje het door heeft zit hij/zij intussen in een lastig pakket waarbij hij wellicht ongemerkt heeft meegeholpen aan het graven van zijn eigen kuil.

 

Finesse en stijl uit stralen vind ik belangrijk ondanks of wellicht mede dankzij mijn vele bijzondere tattoos en piercings. Mijn lichaam, mijn uitstraling en mijn kleding zie ik als een kunstwerk welke het waard is om gezien, bewonderd en aanbeden te worden. Ik ben slank, draag kledingmaat maat 36, cupmaat C,  schoenmaat 37 en heb groene ogen en lang zwart haar.

 

Foto’s