Mrs Lilith Darkmoon: Over Mij

Over Mij

Mijn naam is Meesteres Lilith Darkmoon en ik vertel hier graag wat meer over mij als Meesteres en daarnaast als persoon.

Ik ben werkzaam in Club Doma SM suite in Den Haag.

Wie ben ik?

Aanvankelijk ben Ik al  jaren lang werkzaam in de fetish scene, naast Domina zijn geef Ik shows op grote fetish feesten als o.a. Bitch en Wasteland. Daarnaast ben Ik daar regelmatig werkzaam als DoorBitch of Dungeon Guard en Ik ben alternatief fotomodel.

“Die blik in jouw ogen…die submissive blik, daar gaat mijn dominante hart sneller van kloppen. Die ogen die zeggen: Ik ben van U, Meesteres, ik doe wat U wilt…”

We gaan het doen zoals Ik het wil.
Aan jou de keuze of je er in mee gaat… of niet.

Ik ben geen standaard Meesteres.

In Mijn ogen zijn standaard Meesteressen Meesteressen die het aangeleerd hebben Meesteres te zijn en daardoor vaak een spel spelen volgens starre regels. Bij Mij komt het Meesteres zijn van binnenuit, Ik ben altijd zo. Dit is Mijn natuur.

Ik doe dit werk uit een grote liefde voor BDSM en bij Mij staat :Ik bepaal bovenaan.

Ik ben in staat om je wildste dromen waar maken maar alleen zolang deze overeen komen met die van Mij en jij doet wat Ik wil.
Macht hebben werkt voor Mij buitengewoon erotiserend. Ik zorg er voor dat Ik zelf altijd de controle houd en de regie heb over….

Wat niet inhoudt dat subs nooit inspraak hebben. De ervaring leerde Me dat subs zelf ook vaak de leukste ideeën hebben, het is werkelijk hartverwarmend om telkens weer te zien hoe goed een sub kan zijn in het graven van een kuil voor zichzelf… maar hoe dan ook: het is altijd Mijn besluit wat de doorslag geeft. Ik ben een pleaser maar alléén als Ik vind dat dat verdiend wordt.
En de weg daarnaar toe zou best nog wel eens lastig, pijnlijk en vol mindfucks kunnen zijn.

Regelmatig een potje mentaal sparren met een bratty sub ga Ik niet uit de weg. Het prikkelt mijn brein om uit gedaagd te worden en Ik kan ook enorm lachen om de fratsen die uitgehaald kunnen worden. Ik ben vermoedelijk zelf de enige bratty Mrs die er bestaat op deze wereld.. Ik lok het uit…lach erom…bespeel het, mindfuck er nog eens pontificaal overheen en krijg je uiteindelijk vallend op je knieen terwijl je doet je wat Ik wil. En die dwarsheid…die straf Ik daarna ook buitengewoon graag weer af.

Ik ben sowieso kieskeurig in Mijn keuze. Ik doe niet met iedereen die zich aanmeld een sessie. Word Ik lomp en verkeerd benaderd dan val je meteen af. Verwacht dan niet meer dan een sneer of dat Ik je volkomen negeer.

Ik eis respect! Altijd.

Slaven/subs die denken in plaats van een wensenlijst een eisenpakket in te kunnen dienen omdat de sessie commercieel is vallen ook direct af.

Dat zijn geen slaven/subs.

Mijn spel is erotisch en kinky, er is ècht zoveel wat Ik leuk en lekker vind als het om BDSM gaat. Machteloosheid, vernedering, zwepen, tepelspel, CBT, foot and boot fetish, worship, electro, roleplay, tease and denial, anal play, sissyficating, orgasm control, golden showers, bondage etc, etc…

zie voor mogelijkheden in een sessie Mijn mogelijkheden pagina

Ik ben dol op perverse slet slaafjes die in staat zijn alles voor Mij te doen en Ik heb prachtige getattoeerde voetjes maatje 37 die Ik graag laat verwennen.

Ik ben een preditor en mijn sessies ontaarden vaak in een kinky kat en muis spel waarin Ik het roofdier ben en jij Mijn gewillige prooi.

Ik kan een BDSM spel doen waar de hele SM ruimte met bijna alle atributen aanwezig in gebruik worden genomen maar ook een sessie waar in er niets anders is dan Ik en de slaaf/sub.

BDSM bedrijven heeft zovéél meer nuances dan alleen maar spelen met touw en hulpmiddelen. Er zijn echt wel meer dan 50 tinten grijs…let Me show you the way…

Ik heb een kinky schoenen/laarzen fetish en hou van zwart lederen kleding.

Als je een bijzondere fetish hebt, vraag me of ik hier iets mee wil en kan.

Ik vind veel fetishes leuk en bespeelbaar zolang deze wettelijk gezien mogelijk zijn, geen blijvende schade nalaten, niet met echte kinderen, echte dieren of echt tegen iemands zijn/haar zin in gaan.

Ik heb een grote voorliefde voor fetish kleding met name van leer maar Ik draag ook latex en lak en tijdens sessies draag Ik altijd zeer hoge hakken.

Scat, volledig naakt en seksueel contact met Mij is NIET mogelijk.

( ook beffen valt onder seksueel contact)

Ik raak jou aan. Of jij mij mag aanraken dat valt nog te bezien
Ik ontvang in SM Suite Doma in Den Haag.

Ik ben Nederlandse, Ik ben slank van postuur, Ik ben 1.74 lang, Ik draag kledingmaat maat 36/38, cupmaat C,  schoenmaat 37 en Ik heb groene ogen en lang zwart krullend haar.

Ik heb vele tattoos en piercings.

 

Foto’s