Mrs Lilith Darkmoon: Over Mij

@ Donna Fiera - Over Mij Woman

Over Mij

Mijn naam is Meesteres Lilith Darkmoon en ik vertel hier graag wat meer over mij als Meesteres en daarnaast als persoon. Ik ben werkzaam in SM studio Donna Fiera in Arnhem. Voor de dagen waarop ik werkzaam ben kan je de agenda bezoeken.

Wie ben ik?

Aanvankelijk ben ik al  jaren lang werkzaam in de fetish scene, naast Domina zijn geef ik shows op grote fetish feesten als o.a. Bitch en Wasteland. Daarnaast ben ik daar regelmatig werkzaam als DoorBitch of Dungeon Guard en ik ben alternatief fotomodel.

 

“Die blik in jouw ogen…die submissive blik, daar gaat mijn dominante hart sneller van kloppen. Die ogen die zeggen: Ik ben van U, Meesteres, ik doe wat U wilt…”

FemDom

FemDom spreekt mij enorm aan.  Vanuit een natuurlijk overwicht houd ik de controle. Ik kan ook -ongeacht wat er vaak verwacht wordt door mijn uiterlijk- heel lief voor je zijn maar dat kan tijdens een sessie ook zomaar veranderen in een paar seconden wanneer ik daar aanleiding toe zie. Voordat het slaafje het door heeft zit hij/zij intussen in een lastig pakket waarbij hij wellicht ongemerkt heeft meegeholpen aan het graven van zijn eigen kuil.

Ik ben een sadiste: jouw pijn is mijn plezier, maar ik zal tegelijkertijd ook belonen als ik vind dat je dat verdiend hebt.

Waar ik van hou

Mijn sexualiteit zet ik in om te teasen terwijl ik intussen tevens graag lach  tijdens mijn sessies, met name om het lijden wat ik met veel enthousiasme bij de hulpeloze slaaf veroorzaak. Mijn humor hierin is cynisch, bijtend en scherp, net als ikzelf kan zijn.

Finesse en stijl uit stralen vind ik belangrijk ondanks of wellicht mede dankzij mijn vele bijzondere tattoos en piercings. Mijn lichaam, mijn uitstraling en mijn kleding zie ik als een kunstwerk welke het waard is om gezien, bewonderd en aanbeden te worden. Ik ben slank, draag kledingmaat maat 36,  schoenmaat 37 en heb groene ogen en lang zwart krullend haar.

Daarnaast heb ik k heb een grote voorliefde voor fetish kleding met name van leer en lak en tijdens sessies draag ik altijd zeer hoge hakken.

Foto’s